Producem si vindem distribuitoare incalzire si butelii egalizare. Produsele se livreaza direct de pe stoc sau se produc la comanda.Viziunea mea pentru tine e sa iti ofer cele mai bune distribuitoare / butelii egalizare, care se monteaza usor, reduc timpul de executie si te ajuta sa stai mai mult cu cei dragi. Garantia de 5 ani iti ofera siguranta si te poti concentra catre proiectele viitoare.

 

Beneficiile sistemului de incalzire cu butelie de egalizare a presiunii sunt: minimizarea efectelor produse de variatiile hidraulice din sistem , o impartire corecta a inaltimii de pompare necesara pe fiecare zona . Comparativ cu sistemele clasice in care se utilizeaza o singura pompa de circulatie, in sistemele ce folosesc atat butelia de egalizare a presiunii cat si pompe de circulatie pentru fiecare zona, parametrii hidraulici ai consumatorilor sunt variabili, mult mai stabili si mai usor de reglat . Avantajul acestei instalatii cu butelie de egalizare comparativ cu cele clasice este eliminarea influentei reciproce a pompelor (circuitelor) racordate in paralel. Pompele racordate in paralel, mai ales cele cu caracteristici diferite, pot interactiona, conducand la o functionare defectuoasa. Realizarea instalatiei cu ajutorul buteliei de egalizare asigura o completa independenta ducand la avantaje economice in functionare. Pentru prevenirea pierderilor de caldura butelia de egalizare este izolata prin intermediul a doua cochilii din poliuretan rigid . Schema de montaj instalatie termica cu butelie de egalizare a presiunii : Caracteristicille tehnice ale buteliei de egalizare a presiunii (compensator hidraulic) :temperatura maxima de lucru maxim 110grC , presiune maxima in sistem 6 bar, stuturi filetate avand dimensiuni 1”, 1 ¼”, 1 ½”, 2” precum si prindere pe flansa cu dimensiune nominala 65, 80,100,125.

 

Distribuitor si Butelie de egalizare

Butelie egalizare a presiunii (B.E.P.) compensator hidraulic, este recomandabila pentru montaj in instalatiile de incalzire. Rolul buteilei de egalizare este de a separa doua, trei zone termohidraulice (exemplu-circuitul cazanelor de circuitul consumatorilor), realizand o buna reglare a intregului sistem si o buna repartizare a debitelor de caldura la fiecare consumator. Astfel in fiecare zona delimitata de aceasta butelie de egalizare, circulatia agentului termic este realizata prin intermediul unei pompe distincte de zona .

 

Avantaje ale folosirii buteliei de egalizare:

 

   Limitarea efectelor perturbatiilor hidraulice;

   Impartirea inaltimii de pompare necesara pe fiecare zona;

   Sistemele complexe,in care parametrii hidraulici ai consumatorilor  sunt variabili, sunt mult mai stabile din punct de vedere hidraulic (si deci mai usor de reglat) in cazul zonarii cu butelie de egalizare si pompe de zona, decat in cazul utilizarii unei singure pompe pentru intreg circuitul, eliminarea influentei reciproce a pompelor (circuitelor) racordate in paralel. Pompele racordate in paralel, mai ales cele cu caracteristici diferite, pot interactiona, conducand la o functionare defectuoasa.

   Montajul cu butelie de egalizare asigura independenta completa cu avantaje economice in functionare.

 Comanda se face telefonic sau prin mail, expedierea se face prin FanCurier, plata ramburs, taxa de transport este aproximativ 40lei.

Comenzi la nr de telefon: 0744.823.432.

Buteliile se pot dimensiona la comanda in functie de instalatie si de caracteristicile centralei termice.